Stella McCartney hele outfitHet eeuwige dansers dilemma: Wat doe je aan? Na zo’n beetje al mijn ‘gewone mensen kleding’ omgedoopt te hebben tot danskleding (waarna ik het nooit meer casual draag), ben ik wel toe aan een paar kilo nieuwe danskleding. Zoals het een echte diva betaamt heb ik natuurlijk een veel te dure smaak en zit ik kwijlend achter mijn beeldscherm naar de nieuwe collecties van onder andere Nike en Stella McCartney for Adidas te kijken, met een zachtjes huilende portemonnee naast me. Dan maar een wishlist maken, met een hele hoop inspiratie voor je danskledingcollectie..

Stella McCartney
Onder de echte fashionista’s en fashionisto’s (is dat een woord?) is mevrouw McCartney al een eeuwigheid een household name, maar onder dansers die bijna nooit buiten de dansstudio komen, was het nog niet bekend dat deze geweldige mode-ontwerpster sinds een een aantal jaren voor Adidas een semi-betaalbare collectie ontwerpt. Om je vingers bij af te likken en een (extra) hypotheek bij af te sluiten. Ik heb zelf zo’n 6 jaar geleden een top van deze collectie gekregen en ondanks triljoen keer dragen, wassen en interessante contact-improvisatie sessies met ruige mensen, ziet het er nog steeds als nieuw uit en voel ik me nogal Beyoncé-status geweldig als ik het draag. De stoffen die ze gebruikt zijn van zo’n geweldige kwaliteit, maar het ding is vooral de pasvorm. Dat is per-fect. Sindsdien heb ik veel van de collectie gepast, maar in verband met een schrale financiën geen nieuwe items meer aangeschaft, maar daar gaat snel verandering in komen. Zie hier de items die op mijn wishlist staan en een impressie van de gehele collectie, de volledige collectie is hier te vinden.

Stella McCartney For Adidas top black Stella McCartney For Adidas topStella top Stella tas Stella McCartney for Adidas sweater purpleStella McCartney For Adidas top grey Stella McCartney for Adidas leggingNike
Het zal natuurlijk niemand verbazen dat mijn fashion hartje standaard sneller gaat kloppen van alles wat ook maar een klein beetje te maken heeft met Nike sportkleding. Ook hierbij is de pasvorm te gek, maar het gaat voor ons dansers vooral om de geweldig Dry Fit technologie die ze toepassen op hun sportkleding. Ondanks liters zweet door danslessen, repetities of een ontspannen middagwandeling in de woestijn, blijf je het gevoel houden dat je droog bent en bovendien, dat anderen niet zien dat je zweet. Nou schaam ik me persoonlijk niet voor mijn zweet, maar misschien zijn er anderen die minder graag met een hysterisch zompige uitstraling door de dansstudio heen knallen. Ondanks tien miljoen wasbeurten blijft de kleding er te gek uitzien. Dit is slechts een kleine greep uit het gigantische aanbod, dus kijk hier als je meer wil zien.

Nike sport bhNike broek Nike free Nike legging Nike legging2 Nike legging3 Nike tas Nike top en broek Nike vest Nike vest2Wat staat er op jouw danskleding wishlist?

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Laat een reactie achter