CJD deal met Dance TalkWow. Ik had al eerder zo’n somebody pinch me! momentje toen de eerste Dance Talk workshop plaatsvond, maar nu is het al helemaal alle (dansante) gekheid op een stokje. Ik heb super tof nieuws voor je en ik heb het voor de afwisseling gefilmd! Het heeft te maken met het ontmoeten van Conny Janssen, haar nieuwste voorstelling, een errug relaxte korting en meer..

Zoals je ziet hebben Conny Janssen Danst en ik de handen ineen geslagen voor de nieuwste voorstelling Mirror Mirror! Je kon hier al mijn artikel lezen over Conny Janssen, haar gezelschap en over deze nieuwe voorstelling. Conny Janssen Danst toont moderne dans op hoog niveau, maar is toegankelijk en vermakelijk voor zowel leken (die zelfs die Macarena nog ingewikkeld vinden) als danskenners. Mirror Mirror belooft een nieuwe grootse dansvoorstelling te worden op een redelijk bizarre locatie, met live muziek van Sinfonia Rotterdam.

LET OP: De kortingsactie geldt alleen als je telefonisch je kaarten bestelt bij de Rotterdamse Schouwburg én (hoera hoera) deze kortingsactie geldt zowel voor de voorstelling op donderdag 26, als op vrijdag 27 juni! BAM! Grijp je kans dus.

Ga je op 26 juni de voorstelling Mirror Mirror bezoeken met de Dance Talk kortingsactie en wil je ook nog samen met mij Conny Janssen ontmoeten en haar het balletpak van het lijf vragen, voorafgaand aan de voorstelling? Geef je op via het contactformulier en dan stuur ik je alle informatie toe.

Ik hoop je te zien op 26e! Spread the word and share the love :)

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Laat een reactie achter