Front vlog haags uitOh ooh Den Haag! Eerder deze maand was ik een middag aanwezig bij het Haags Uitfestival. Net zoals bij voorgaande edities is het festival groots opgezet en krijgt dans veel aandacht. Maar ja, dat kan ook niet anders als onder andere het Nederlands Dans Theater en De Dutch Don’t Dance Division in de (dans)stad gevestigd zijn. Hier zie je mijn indruk van de dag in een vlog (videolog), waar ik veel gezien heb, genoten heb van lekker weer en vooral opvallend vaak benieuwd was naar dingen. Kijk je mee?

Hoop dat je het leuk vindt, ik heb in ieder geval genoten van het festival. Helaas mocht ik de voorstellingen in het Lucent Danstheater niet filmen en aangezien het altijd moeilijk in te schatten is hoe hardhandig theatermensen zijn (je weet maar nooit), leek het me beter mijn camera in the pocket te houden. De komende tijd ga ik meer ploggen (photolog) en vloggen voor Dance Talk, dus hou mijn website in de gaten! Mocht je nog suggesties hebben van dansgerelateerde evenementen waar ik zou kunnen vloggen en waar ik simpelweg bij moet zijn, laat het me weten in de comments of via mijn sociale kanalen.

Ben jij ook bij deze editie van het Haags Uitfestival geweest? Wat vond je ervan?


Op de hoogte blijven van alles rondom Dance Talk? Hier kun je me vinden:

X Twitter: @Dancetalk_Blog
X Facebook: Dancetalk
X Instagram: Dancetalk_nl
X Youtube: Dancetalk (abonneer je op mijn kanaal om niets te missen!)

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Laat een reactie achter