Lisa-dance-talk-blush-fotografieHet Verhaal
Ik lanceerde in 2014 de blog Dance Talk. De blog ontstond vanuit het idee dat er momenteel nauwelijks persoonlijke en eerlijke blogs in Nederland te vinden zijn die zich volledig richten op dans en bovendien geschreven zijn door iemand uit de danswereld. Vele websites en blogs zijn vooral leesbaar voor danskenners en missen een persoonlijke touch en gegronde danskennis. Bij Dance Talk gaat het er anders aan toe! Deze dansblog is bedoeld voor dansprofessionals zoals uitvoerende dansers en dansdocenten, maar ook voor amateurs, liefhebbers en natuurlijk leken.

De Blog
Dancetalk.nl is een blog dat gaat over alles wat er in de danswereld gebeurt. Wekelijks worden er eerlijke reviews gepubliceerd over dansvoorstellingen, dansfilms, projecten,  danskleding, workshops en muziek voor het creëren van dans. Ook worden er verschillende nieuwe trainings- en dansvormen getest die voor dansers interessant  (kunnen) zijn, worden mensen uit de danswereld geïnterviewd en een persoonlijk inkijkje gegeven mijn leven als dansprof en blogger. Oprecht, gepassioneerd en zonder poespas.

Over mij
Ik heb twee jaar Communicatiewetenschappen aan de UvA gestudeerd, waarna ik mijn jarenlange droom om professioneel dansen achterna ben gegaan. Na deel te hebben genomen aan het veeleisende trainingsprogramma van de 5 o’clock class van de Theaterschool te Amsterdam, ben ik naar de bachelor opleiding gegaan van Codarts Rotterdam. Momenteel ben ik naast het werken als freelance dansprof en Pilates docent, veel bezig met bloggen en andere journalistieke werkzaamheden, waarbij ik ook zakelijke samenwerkingen met verschillende partijen uit de danswereld aan ga. Hier vallen dansgezelschappen, theaters en winkels onder.

Voor zowel zakelijke voorstellen als persoonlijke vragen, Stuur een e-mail naar info @ dancetalk.nl. Ik stuur zo spoedig mogelijk een reactie terug.

Beeld: Blush Fotografie